miercuri, 11 septembrie 2013

OZN-ul de pe fundul Marii Baltice

Anul 2011 a adus cu el o mare descoperire. Aceasta descoperire a fost facuta in Marea Baltica. La fundul Marii Baltice un submarin de cercetare a observat o forma asemanatoare unui OZN ce parea a fi din piatra. Descoperirea a surescitat lumea stiintifica si in cel mai scurt timp, obiectul de pe fundul Marii Baltice a fost din nou “vizitat”.
Noua vizita a fost facuta de niste scafandri suedezi care au observat niste formatiuni calcaroase ce semanau cu scarile ce erau asezate langa obiect. Obiectul a fost masurat avand inaltimea cuprinsa intre 3 si 4 metri, diametrul sau fiind de 60 de metri.
In mijlocul obiectului a fost gasita o gaura, ce se pare, a fost pozitionata special acolo pentru a facilita patrunderea in interior. Gaura ce duce  in interior fiind inconjurata de o formatiune stancoasa pe care expertii nu si-o pot explica. Rocile sunt acoperite cu o substanta care seamana cu cenusa, uimindu-i pe experti (cenusa demonstreaza faptul ca obiectul era capabil sa emita o caldura atat de mare incat sa topeasca stanca de langa el). Ce s-a gasit in interiorul obiectului misterios nu s-a mai spus, interesele fiind foarte mari pentru ca studiul amanuntit sa ramana secret.
OZN-ul din Marea Baltica a starnit curiozitatea tuturor marilor puteri. Asa se face ca mai toate tarile cu si fara iesire la Marea Baltica si-au trimis echipele de investigatie in zona. Dar, cu timpul, subiectul OZN-ului misterios a disparut din tabloide. Aceasta miscare fiind deja planuita. Pentru ca lucrarile sa continue in mare secret trebuie ca mass media sa taca – si a tacut.
Conform specialistilor care au studiat obiectul sferic din Marea Baltica, aceasta ar fi fost o arma nazista antisubmarin. Arma urma a da peste cap sonarele submarinelor, pentru a determina izbirea lor de stanci.
La aceasta concluzie s-a ajuns dupa ce echipamentele electronice ale echipelor de scafandri au luat-o razna si mai apoi au incetat sa functioneze la aproximativ 200 de metri distanta de obiect (apropo de povestile moderne cu OZN-uri – aparatele electronice o iau razna pentru ca mai apoi sa isi inceteze functionarea).
Specialistii de la Ocean X au declarat ca o astfel de arma ar fi functionat prin distorsionarea undelor folosite de submarinele inamice.
Astfel se face ca pe data de 15 iulie 2013, presedintele Vladimir Putin a intreprins o “vizita” in adancul Marii Baltice pentru a vedea o nava scufundata tocmai din perioada tarista. Curios este faptul ca nava scufundata se afla exact in zona in care se afla misteriosul obiect sferic.
Misterul se adanceste pentru ca la trei saptamani distanta presedintele Obama face o vizita in Suedia, tara cu iesire la Marea Baltica. Chinezii nu au stat deoparte, ei fiind chiar primii, pentru ca la data de 4 iunie 2013 un inalt oficial chinez a vizitat Suedia.
Interesul crescut pentru aceasta zona ne arata importanta obiectului gasit in zona, iar daca ar fi fost doar o arma nazista cu siguranta nu s-ar fi produs un asemenea val de interese.
Situatia s-a complicat si mai tare cand, la circa 200 de metri de obiectul misterios a mai fost gasit inca unul, identic. Pentru ca lucrurile sa se tulbure si mai tare, in dreptul lor suprafata fundului marii era plata asemenea unei piste.
La o atenta cercetare a formatiunile stancoase gasite pe cele doua obiecte ne arata ca varsta lor ar putea fi uluitoare, circa 20.000 de ani!!! Varsta coincide perfect cu varsta sfinxului egiptean si chiar cu varsta piramidelor, ceea ce ne arata ca toate aceste constructii ar fi putut fi facute de aceeasi civilizatie.
Ce este si mai ciudat in toata aceasta poveste este faptul ca forma acestor obiecte seamana extrem de mult cu forma navelor spatiale din celebrul film SF Razboiul Stelelor. Sa fie doar o coincidenta, sau filmele hollywoodiene ne prezinta tehnologii pe care guvernul SUA le detine si care au stat la baza vechilor civilizatii.
Sursa - anonim